Happiness Belgium
Happiness Ambassadors

HAPPINESS AMBASSADORS GEZOCHT?


Een team van Happiness Ambassadors zet zich bijna dagelijks in voor de verwezenlijking van onze doelstelling: Mensen gelukkig maken met onze projecten. Iedereen kan 'blijdschap' gebruiken.


Wil jij hieraan meewerken? Fantastisch! Lees snel verder.

WAT DOEN ONZE HAPPINESS AMBASSADORS?Een Happiness ambassador werd vroeger nog wel eens een promo meisje genoemd waarbijalleen het hebben van een mooie lach voldoende was. De afgelopen jaren hebben steeds meer merken gezien dat het niet alleen draait om het gezicht alleen. Het promo meisje (of jongen natuurlijk) kan worden ingezet als getrainde ambassadeur van een merk. Hiermee is een Happiness ambassador het enige ‘marketing instrument’ dat een merk in staat stelt face to face te communiceren met de gewenste doelgroep.


De Happiness ambassador is daarmee uitgegroeid tot volwaardige functie binnen een vereniging als verlengstuk van het marketing team. Een Happiness ambassador laat live zien dat hij of zij veel waarde hecht aan het project waar hij of zij voor werkt en weet een doelgroep te overtuigen iets uit te proberen of ergens aan mee te doen. Hiermee is een Happiness ambassador de spil in de wereld van sociale media.


Werken als Happiness ambassador omvat veel meer dan alleen reclame maken. Wil jij weten waarom het zo gaaf is om als Happiness ambassador te werken?

WAT IS EEN HAPPINESS AMBASSADORS EIGENLIJK?


Happiness Belgium werkt met veel verschillende Happiness ambassadors. Zij vormen de belangrijkste schakel tussen merk en consument. Het doel van de Happiness ambassador is per campagne verschillend maar richt zich meestal op het positief verhogen van de perceptie van een merk (brandlove) met als uiteindelijk doel mensen te veranderen in hun gedrag (conversie).


Onze Happiness ambassadors zijn actief op sociale media maar zijn ook inzetbaar in diverse projecten en evenementen.


Om als Happiness ambassador aan de slag te kunnen moet je beschikken over de volgende competenties:
• Interesse hebben in marketing & reclame
• Communicatief vaardig (je moet mensen immers aanspreken en overtuigen)
• Spontaan & enthousiast
• Representatief zijn


Het werken als Happiness ambassador moet een beetje in je genen zitten. De computermuizen en muurbloempjes gaan zich hoogstwaarschijnlijk niet prettig voelen als Happiness Ambassador. Werk je daarentegen niet alleen graag op verschillende locaties in wisselende teams en vind je het ook een uitdaging dat elke dag anders is? Houd je van contact met mensen,van avontuur en beleving? Dan is Happiness ambassador echt een baan voor jou.


Als Happiness Ambassador word je door Happiness Belgium goed begeleid. Dit zijn de belangrijkste stappen die je doorloopt om met een project mee te doen.
• Je geeft aan wanneer en hoe vaak je beschikbaar bent
• Zodra je profiel & beschikbaarheid matcht voor een project word je ingepland
• Projecten in teamverband staan onder begeleiding van een projectmanager
• Je krijgt een briefing (live of e-learning) over de liefdadigheidsinstelling en de projecten die aan gekoppeld zijn
• Op een project/evenement reis je direct of in teamverband via kantoor Happiness Gent of Antwerpen naar de evenement of project.
• Doordat jullie als ambassadors het liefdadigheidsinstelling op een originele en passende manier weten te positioneren, ontstaat er onder de doelgroep een positieve buzz over de projecten in zijn algemeenheid.
• Omdat de interactie tussen doelgroep en de liefdadigheidsinstelling stijgt, krijgt het project positieve aandacht en aankoopintentie in de toekomst.
• Al de resultaten die je op een dag hebt behaald, koppel je terug aan Happiness Gent of Antwerpen.

Win-win-win

‘Allemaal leuk en aardig’, hoor ik je denken, ‘maar wat schuift het?’. We geven je nieuwe uitdagingen die je kan ontdekken. Je krijgt merchandise en gratis maaltijden en drank van ons op fotoshoots, workshops, verenigingsavonden, evenementen, vergaderingen, enz.


Je krijgt ook een lidmaatschap van Happiness Belgium. Je staat op de campagne van Happiness Belgium. Ook is er een gave Happiness Belgium sweater te verdienen als je 5 keer hebt deelgenomen. We verzinnen elke keer weer een nieuwe leuke bonusactie om de inzet van onze ambassadors te belonen.


Zo hebben we ieder jaar een gratis Happiness Belgium feest dat volledig georganiseerd is voor de Happiness ambassadors. Tot slot biedt Happiness Belgium uitdagende doorgroeimogelijkheden voor de Happiness ambassadors die zich er verder in willen ontwikkelen.

In het kort

Op het kantoor van Happiness Belgium werken een aantal bestuurders die passie vinden om andere gelukkig te maken. Als je hun vraagt wat het werken als Happiness ambassador zo ontzettend leuk maakt, krijg je een unaniem antwoord. De kick van het werk is dat:
• Geen dag hetzelfde is
• Je werkt samen met vrienden, je belevenissen neerzet èn meemaakt
• Je op plaatsen komt waar je anders nooit zou komen
• Mensen met een passie voor liefdadigheid
• Er een leuk bonussysteem aan gekoppeld zit
• Er goede doorgroeimogelijkheden zijn
• Je werkt in een dynamische omgeving, met een jong en enthousiast Happiness team


We maken van Gent en Antwerpen, een Happiness City...

Happiness Belgium is een liefdadigheidsinstelling met als doel ‘blijdschap’ te brengen in Vlaanderen.


Dit doen we door projecten en evenementen te organiseren op een educatieve, culturele, ontspannende, ... manier.
We willen verschillende generaties met elkaar verbinden en samen elkaar gelukkig maken. 


Blijdschap doe je met je hart! Help mee om van elke stad een Happiness City te maken. We hebben daarvoor jullie hulp nodig.
Doe mee aan liefdadigheid want samen maken we blijdschap mogelijk!

WAAROM ORGANISEERT HAPPINESS BELGIUM FOTOSHOOTS?


Als culture hub wil Happiness Belgium bijdragen aan de ontwikkeling van jonge artiesten. Dit gaat van make-up artiesten tot modellen, fotografen, videorrafen, designers, etc. 


Door de organisatie van verschillende projecten en de community die daarrond is ontstaan brengen we artiesten dan ook samen om van elkaar te leren, geïnspireerd te worden en samen te groeien.


We bieden ieder individu evenzeer de kans om een eigen portfolio uit te bouwen. 


Er wordt een nieuwe manier van werken in de fotografiewereld gecreëerd waarin er gestreeft wordt naar een upgrade / verbeterde werking van de tfp basis. 


Op alle mogelijke manieren wordt er een platform aangeboden. Vanuit onze productie zorgen we voor diverse locaties, praktische ondersteuning, organisatorische input en vooral: De samenkomst van verschillende talenten. 


Projecten als Think Pink en Rode Neuzen Dag zullen gestart worden om hen te steunen door bijvoorbeeld de ontwikkeling van een eigen ontworpen kalender. 


Eenmaal het artistieke werk is geleverd, zoeken we naar manieren van distributie. Zij het online, in print of zelfs in onze eigen exposities, waar we al het werk tentoonstellen (na toestemming van de betrokkenen).


Laten we samen streven naar een verbeterde & vernieuwde cultuur in dit Vlaanderen.