Happiness Belgium

HAPPINESS AMBASSADORS GEZOCHT?


Een team van Happiness Ambassadors zet zich bijna dagelijks in voor de verwezenlijking van onze doelstelling: Mensen gelukkig maken met onze projecten. Iedereen kan 'blijdschap' gebruiken.


Wil jij hieraan meewerken? Fantastisch! Lees snel verder.

WAT DOEN ONZE HAPPINESS AMBASSADORS?Een Happiness ambassador werd vroeger nog wel eens een promo meisje genoemd waarbijalleen het hebben van een mooie lach voldoende was. De afgelopen jaren hebben steeds meer merken gezien dat het niet alleen draait om het gezicht alleen. Het promo meisje (of jongen natuurlijk) kan worden ingezet als getrainde ambassadeur van een merk. Hiermee is een Happiness ambassador het enige ‘marketing instrument’ dat een merk in staat stelt face to face te communiceren met de gewenste doelgroep.


De Happiness ambassador is daarmee uitgegroeid tot volwaardige functie binnen een vereniging als verlengstuk van het marketing team. Een Happiness ambassador laat live zien dat hij of zij veel waarde hecht aan het project waar hij of zij voor werkt en weet een doelgroep te overtuigen iets uit te proberen of ergens aan mee te doen. Hiermee is een Happiness ambassador de spil in de wereld van sociale media.


Werken als Happiness ambassador omvat veel meer dan alleen reclame maken. Wil jij weten waarom het zo gaaf is om als Happiness ambassador te werken?

WAT IS EEN HAPPINESS AMBASSADORS EIGENLIJK?


Happiness Belgium werkt met veel verschillende Happiness ambassadors. Zij vormen de belangrijkste schakel tussen merk en consument. Het doel van de Happiness ambassador is per campagne verschillend maar richt zich meestal op het positief verhogen van de perceptie van een merk (brandlove) met als uiteindelijk doel mensen te veranderen in hun gedrag (conversie).


Onze Happiness ambassadors zijn actief op sociale media maar zijn ook inzetbaar in diverse projecten en evenementen.


Om als Happiness ambassador aan de slag te kunnen moet je beschikken over de volgende competenties:
• Interesse hebben in marketing & reclame
• Communicatief vaardig (je moet mensen immers aanspreken en overtuigen)
• Spontaan & enthousiast
• Representatief zijn


Het werken als Happiness ambassador moet een beetje in je genen zitten. De computermuizen en muurbloempjes gaan zich hoogstwaarschijnlijk niet prettig voelen als Happiness Ambassador. Werk je daarentegen niet alleen graag op verschillende locaties in wisselende teams en vind je het ook een uitdaging dat elke dag anders is? Houd je van contact met mensen,van avontuur en beleving? Dan is Happiness ambassador echt een baan voor jou.


Als Happiness Ambassador word je door Happiness Belgium goed begeleid. Dit zijn de belangrijkste stappen die je doorloopt om met een project mee te doen.
• Je geeft aan wanneer en hoe vaak je beschikbaar bent
• Zodra je profiel & beschikbaarheid matcht voor een project word je ingepland
• Projecten in teamverband staan onder begeleiding van een projectmanager
• Je krijgt een briefing (live of e-learning) over de liefdadigheidsinstelling en de projecten die aan gekoppeld zijn
• Op een project/evenement reis je direct of in teamverband via kantoor Happiness Gent of Antwerpen naar de evenement of project.
• Doordat jullie als ambassadors het liefdadigheidsinstelling op een originele en passende manier weten te positioneren, ontstaat er onder de doelgroep een positieve buzz over de projecten in zijn algemeenheid.
• Omdat de interactie tussen doelgroep en de liefdadigheidsinstelling stijgt, krijgt het project positieve aandacht en aankoopintentie in de toekomst.
• Al de resultaten die je op een dag hebt behaald, koppel je terug aan Happiness Gent of Antwerpen.

Win-win-win

‘Allemaal leuk en aardig’, hoor ik je denken, ‘maar wat schuift het?’. We geven je nieuwe uitdagingen die je kan ontdekken. Maar je krijgt reiskostenvergoeding, merchandise en gratis maaltijden en drank van ons op verenigingsavonden, evenementen, vergaderingen, enz.


Je krijgt ook een lidmaatschap van Happiness Belgium. Je staat op de campagne van Happiness Belgium. We maken gratis voor jou een portfolio op maat. Als je een nieuwe Happiness ambassador bij ons aanmeldt die ten minste 3 keer werkt, ontvang je een bonus van netto 25 euro. Je kunt onbeperkt gebruik maken van deze regeling.


Ook is er een gave Happiness Belgium sweater te verdienen als je 5 keer gewerkt hebt. We verzinnen elke keer weer een nieuwe leuke bonusactie om de inzet van onze ambassadors te belonen.


Zo hebben we ieder jaar een gratis Happiness Belgium feest dat volledig georganiseerd is voor de Happiness ambassadors. Tot slot biedt Happiness Belgium uitdagende doorgroeimogelijkheden voor de Happiness ambassadors die zich er verder in willen ontwikkelen.

In het kort

Op het kantoor van Happiness Belgium werken een aantal bestuurders die passie vinden om andere gelukkig te maken. Als je hun vraagt wat het werken als Happiness ambassador zo ontzettend leuk maakt, krijg je een unaniem antwoord. De kick van het werk is dat:
• Geen dag hetzelfde is
• Je werkt samen met vrienden, je belevenissen neerzet èn meemaakt
• Je op plaatsen komt waar je anders nooit zou komen
• Mensen met een passie voor liefdadigheid
• Er een leuk bonussysteem aan gekoppeld zit
• Er goede doorgroeimogelijkheden zijn
• Je werkt in een dynamische omgeving, met een jong en enthousiast Happiness team


We maken van Gent en Antwerpen, een Happiness City...

Happiness Belgium is een liefdadigheidsinstelling met als doel ‘blijdschap’ te brengen in Vlaanderen.


Dit doen we door projecten en evenementen te organiseren op een educatieve, culturele, ontspannende, ... manier.
We willen verschillende generaties met elkaar verbinden en samen elkaar gelukkig maken. 


Blijdschap doe je met je hart! Help mee om van elke stad een Happiness City te maken. We hebben daarvoor jullie hulp nodig.
Doe mee aan liefdadigheid want samen maken we blijdschap mogelijk!

WIL JE EEN INFLUENCER WORDEN OP SOCIALE MEDIA...DE 10 BLIJE STAPPEN VAN HAPPINESS BELGIUM


STAP 1 - START

Jij wilt als model, een ‘Happiness Ambassador’ = influencer worden? Vul het onderstaande formulier in om deel te nemen aan deze unieke kans. Help ons om van Gent, een Happiness City te maken. We hebben daarvoor jouw hulp nodig om iedereen vol blijdschap te schenken. Je betaald zelf geen € want Happiness Gent zal in jouw investeren op langere termijn. 


STAP 2 - JOUW TOEKOMST BIJ HAPPINES BELGIUM!

Jouw doel is Happiness Belgium in de kijker zetten op sociale media en het rondgaan vertellen aan vrienden en familie. We verwachten wekelijks verhalen op sociale media en min. 2 posts van onze Happiness Ambassadors. Je mag zelf bepalen hoe je te werk gaat. Je krijgt als het ware 'Carte' Blanche' van Happiness Gent.


In ruil doe je ervaringen op, en krijg je maandelijks merchandise van Happiness Belgium en hun partners op gestuurd. Je kan ook bonussen verdienen en die worden maandelijks berekend en uitbetaald. Je krijgt een kortingscode (25%) die je met iedereen kan delen. Iedereen die er gebruik van maakt kan jij het inwissel in gratis merchanise van bij ons of onze partners. En we vermelden je op de website als Happiness Ambassador.


STAP 3 - EERSTE OPDRACHTEN

Voer deze taakjes uit op sociale media... 

1. @Happinesbelgium vermelden in je bio dat je ambassador bent;
2. En een simpele post in je verhaal hierover;
3. Mensen vragen om ons Instagram en Facebook pagina te volgen;
4. Reclame op je verhaal zetten;
5. Een post maken;
6. Hoogtepunten met alle verhalen van Happiness Belgium.


STAP 4 - WHATSAPP & FACEBOOK GROEP

Happiness Belgium zal je toevoegen aan de whatsapp  & Facebook groep van de Happiness Ambassadors. Waarin alle nodige info, samenwerkingen, shoots, ... met jou en alle andere zal worden geregeld.We gaan je ook inschakelen om je advies, meningen en ervaringen te delen met Happiness Belgium. In deze groep kan je ook met al je vragen terecht komen. We staan voor een open communicatie en wederzijds vertrouwen naar elkaar toe. Samen maken we blijdschap mogelijk! Bedankt!


STAP 5 - EERSTE FOTOSHOOT

Dan krijg je jouw eerste shoot voor onze 'Happiness Belgium Campagne'. Je zal op die shoot vergezelt worden met andere modellen. Er zal ook een verantwoordelijke, fotograaf en videograaf aanwezig zijn. We doen een shoot als reclame campagne voor Happiness Gent en hun projecten. Je zal van Happiness Belgium een standaard modellen contract krijgen die het moment zelf van de shoot zal worden uitgelegd. Standaard krijg je van ons een onkostenvergoeding. Op de shoot krijg je van Happiness Belgium een lekkere maaltijd en drankje cadeau. Je zal ook je eerste 'Happiness Pakket' ontvangen van ons.


STAP 6 - STARTERSPAKKET

We sturen je dan ons starterspakket met 'Happiness City-Boekje' en merchandise op binnen een termijn van 1 à 3 maanden. Indien je een shoot, event of project doet in Gent zullen we deze jouw bezorgen of we regelen een afspraak met jou om deze in ontvangst te nemen.


STAP 7 - EIGEN PORTFOLIO

Je zal van ons een eigen website krijgen die we meehelpen opbouwen. Daarna maken we gratis een portfolio voor jou op naar al jouw wensen. We regelen met jouw een shoot op maat in een studio of op locatie. Alle projecten die je voor Happiness Belgium of hun partners gaat doen komt op de website terecht. En kan en zal ook gebruikt worden om onze campagne mee te doen in hartje Gent. 


STAP 8 - THE HAPPINESS JOURNEY OF GHENT

Als model krijg je de kans om jezelf te ontplooïen. Er zullen talloze opdrachten en projecten gebeuren met locale bedrijven, verenigingen, merken, ... in hartje van Gent. Het is een project waarin we locale bedrijven en verenigingen wilt supporteren. Happiness Gent gaat helpen met campagnes en reclame te maken op sociale media voor hun.


Bijvoorbeeld: Je krijgt van ons een budget waarmee je kleren koopt in een lokale shop en daarmee doen we een shoot op maat.


STAP 9 - EVENTS EN PROJECTEN

Als Happiness Ambassador van Happiness Belgium krijg je van ons een lidkaart met boordevolle ledenvoordelen in Gent. Je zal telkens  worden uitgenodigd om deel te nemen aan de activiteiten of evenmenten die Happiness Gent gaat organiseren.


STAP 10 - BOEK OVER BLIJDSCHAP

We werken ook aan een boek ‘Blijdschap in België' waaraan je kan meewerken.
Later hier meer details over.


HAPPINESS BELGIUM WENST JE SUCCES EN DANKT JE OM HIERAAN MEE TE DOEN EN OP EEN BLIJE SAMENWERKING! 


RPR-NUMMER: 0757.538.128

IBAN: BE59 7350 5680 7026
BIC: KREDBEBB© 2020 Happiness Belgium.
All Rights Reserved