Happiness Belgium
Onze partners

ONZE PARTNERS


Wij willen elke partner van Happiness Belgium bedanken voor het geloof die zij in onze vereniging hebben. We zullen hen dan ook fier maken en ervoor zorgen dat zij in al onze communicatie vermeld worden. Wilt u ook onze liefdadigheidsinstelling een hart onder de riem steken? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met info@happinessbelgium.be, de voorzitter of de PR zullen u de sponsormogelijkheden uitgebreid opsturen.

COLLECTIEF VERHALEN VZW


Onze missie en visie is verbinden en creëren.
Collectief verhalen staat voor creëren, musiceren, vermeerderen, verbinden en improviseren, altijd met een artistieke creatieve toets!


Via ons website platform kan je op een unieke manier samenwerken, leren, waardering ontvangen en Gentse specialiteiten verkrijgen!


Ons simpel (TO WORK) (TO SEE) en (TO GET) systeem is een open platform waarbij projecten worden opgestart vanuit of in samenwerking met VZW Collectief Verhalen.

Collectief Verhalen vzw
Collectief Verhalen vzw
Collectief Verhalen vzw
De Recensent van Gent
Wens Mens
Covitesse 6
De Monkeys
alleskan_logo_finaal-05

ALLES KAN

Alles Kan geeft je de kans om jouw idee te realiseren! Cultureel, sportief, artistiek, sociaal of educatief… Alles is welkom!


Voldoet jouw project aan de voorwaarden, dan geniet je van maximum € 3.000 financiële ondersteuning. Maar dat is lang niet alles: Alles Kan verrijkt ook je netwerk, maakt je wegwijs in de stad, helpt je zoeken naar de beste locatie voor jouw initiatief én ondersteunt je in alle papierwerk dat erbij komt kijken.

Interesse in andere projecten of gewoon inspiratie opdoen?


Lees de verhalen van ervaren Alles Kanners en check hun projecten in de Hall of Fame! Op de hoogte blijven van toonmomenten van Alles Kan-projecten?
Houd hun Facebook of Instagram pagina in de gaten.

HOTEL CARLTON GENT

Onze toegewijde en persoonlijke service begint met een eerlijk, warm welkom, een uitleg van de stad en alle informatie die u wenst. Ons team is er om u te helpen en uw verblijf in Gent zo goed mogelijk te maken. Gent is een opwindende en levendige stad en we willen dat u de stad ervaart zoals de lokale bevolking!

Carlton hotel ligt vlakbij het centraal station van Gent en biedt gemakkelijke toegang tot alle hoogtepunten van Gent.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in ons hotel

                           

Hotel Carlton Gent
Koningin Astridlaan 138
9000 Gent, België


www.carltongent.be

info@carltongent.be

+3292228836


Hotel Carlton Gent
Hotel Carlton Gent
Hotel Carlton Gent
Hotel Carlton Gent