Happiness Belgium

ONZE PARTNERS


Wij willen elke partner van Happiness Belgium bedanken voor het geloof die zij in onze vereniging hebben. We zullen hen dan ook fier maken en ervoor zorgen dat zij in al onze communicatie vermeld worden. Wilt u ook onze liefdadigheidsinstelling een hart onder de riem steken? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met info@happinessbelgium.be, de voorzitter of de PR zullen u de sponsormogelijkheden uitgebreid opsturen.

alleskan_logo_finaal-05

ALLES KAN

Alles Kan geeft je de kans om jouw idee te realiseren! Cultureel, sportief, artistiek, sociaal of educatief… Alles is welkom!


Voldoet jouw project aan de voorwaarden, dan geniet je van maximum € 3.000 financiële ondersteuning. Maar dat is lang niet alles: Alles Kan verrijkt ook je netwerk, maakt je wegwijs in de stad, helpt je zoeken naar de beste locatie voor jouw initiatief én ondersteunt je in alle papierwerk dat erbij komt kijken.

Interesse in andere projecten of gewoon inspiratie opdoen?


Lees de verhalen van ervaren Alles Kanners en check hun projecten in de Hall of Fame! Op de hoogte blijven van toonmomenten van Alles Kan-projecten?
Houd hun Facebook of Instagram pagina in de gaten.

PAPIER & CO


Papier & Co is de plek in Gent voor al jouw school en kantoor artikelen. Ze beschikken over alle papierwaren die je maar kan bedenken. En printen jouw PDF af in alle formaten. Bij hulp of problemen in de shop hoef je slechts maar Jan aan te spreken voor al je vragen.


Jozef Plateaustraat 1 – 9000 Gent

Zaakvoerder: Jan Saccasyn

Tel: +32 (0)9 224 34 37

E-mail: info@papierenco.be


Houd hun Facebook of Instagram pagina in de gaten.


OVERPOORT GENT

COULISSEN GENT

Overpoortstraat 33-35

9000 Gent 


CUBA GENT

Overpoortstraat 74

9000 Gent 


LUXX GENT

Overpoortstraat 84

9000 Gent 

logo
CwXOOWdXAAYVglB

RPR-NUMMER: 0757.538.128

IBAN: BE59 7350 5680 7026
BIC: KREDBEBB© 2020 Happiness Belgium.
All Rights Reserved