Happiness Belgium
Over ons

OVER ONSHappiness Belgium is een liefdadigheidsinstelling. En we hebben één gouden doel voor ogen. Dat is blijdschap! Dit willen we bereiken door samen met heel Vlaanderen te werken aan ieder van ons geluk.Dit initiatief is bedacht door onze oprichter, Michael Geers. Het concept is vrij eenvoudig met maar één vraag is ons hoofd. Hoe maakt Happiness Belgium andere gelukkig? Hoe laten we ze nadenken over bepaalde thema's? We zagen door samen te werken aan project rond blijdschap met vrijwilligers dat de directe omgeving er gelukkig van werd.


Ons conclusie is dat we iedereen hun hulp nodig hebben om samen elkaar gelukkig te maken. Dus versterk ons team en samen zorgen voor blijdschap in de harten van de mensen.

Werken bij Happiness Belgium

The Happiness TeamJe leert nieuwe mensen kennen en je maakt nieuwe contacten die allemaal achter ons concept staan. Samen werken we in onze vrije uurtjes aan blijdschap voor jezelf en om andere gelukkig te maken.

Eigen portfolio opbouwen


We geven elk Happiness Ambassador tot vrijwilliger de kans om een eigen portfolio op te bouwen. Een initiatief als Happiness Belgium staat goed op je cv. Of werk aan je fotografie uitdaging door bij ons aan de slag te gaan op onze fotografie afdeling,  Allround Happiness Photography. Waar je je talenten kan ontplooien van model tot fotograaf of liever als make-up artiest?


Gratis drinken en etenOm je goed te laten voelen bij Happiness Belgium voorzien we gratis eten en drinken bij iedere vergadering, project of event waaraan wordt gewerkt. We willen dat je instant blij wordt en zo je vibe doorgeeft aan andere mensen.


Meewerken aan projecten en evenementenElk vrijwilliger zal zich kunnen inschrijven in diverse projecten van klein tot groot met als enige doel, blijdschap te brengen in de harten van andere. En je kan jezelf opwerken als verantwoordelijke als je 100% je inzet toont om andere gelukkig te maken.

Vrijwilligersvergoeding


We belonen elk vrijwilliger door op het einde van de maand een extra centje te storten om onze dankbaar te tonen. Zodat ze de maand erop weer 100% klaar staan om iedereen gelukkig te maken.


Sociale Media influencer


Via sociale media kunnen we iedereen laten zien waarmee we bezig zijn. Daarom kunnen elk volger tot like goed gebruiken om meer naambekendheid te krijgen binnen ons initiatief. Elk vrijwillger vermeld Happiness Belgium in hun sociale media bio om de wereld te verkondigen dat hij/zij klaarstaan om iedereen gelukkig te maken en zelf ook gelukkig te zijn.


BEDENKER

THE NOBLEST ART IS THAT OF MAKING OTHERS HAPPY.

Michael Geers 


Oprichter van Happiness Belgium